Menu

SUP huren Biesbosch

Tarieven

2 uur: €18,50
4 uur: €27,-
dag: €37,-

Een routekaartje en waterdicht tonnetje zijn bij de prijs inbegrepen.

SUP huren Biesbosch

Suppen door ongerepte kreekjes: SUP huren Biesbosch

Direct de beschikbaarheid van onze SUP’s zien? Klik op onderstaande reserveer button.

De Biesbosch zit vol met verstopte pareltjes en sommige van deze pareltjes zijn alleen te bereiken in de kano of op de SUP. Stand Up Paddling, beter bekend als suppen, is een populaire watersport waarbij je op een SUP-board staat en je voortbeweegt door het water met een speciale SUP-peddel.

Suppen is razendpopulair en geschikt voor jong en oud. De SUP-boards zijn wat breder en dikker dan een surfplank, waardoor je stabiel staat. Maak rustgevend een SUP-tocht in je eentje of ga gezellig suppen met vrienden, familie of collega’s. Suppen in de Biesbosch is hoe dan ook een unieke beleving op het water.

Onze verhuurlocatie bevindt zich op het terrein van hostel Stayokay en vanaf onze steiger SUP je direct de prachtige kreekjes van de Biesbosch in. SUP een van onze leuke routes of ontdek zelf de mooiste plekken van het natuurgebied. Na het suppen nog zin in een drankje? Plof gezellig neer op het terras van Stayokay.

Klaar om op het SUP-board te stappen? Klik op de reserveer button en reserveer eenvoudig je SUP vooraf, zodat je zeker bent van jouw plekje op het water. Bij het reserveren krijg je de optie om twee uur, vier uur of de hele dag het water op te gaan. Langs de oevers zijn verschillende aanlegsteigers om aan land te gaan voor bijvoorbeeld een wandeling of picknick in de Biesbosch.

Dit kun je verwachten

– Vanaf 12 jaar
– Onder de 18 jaar is een ouder verplicht
– Direct gelegen aan de kleine kreekjes
– Uitleg over de juiste techniek
– Uitleg over het gebied en je krijgt een routekaartje mee
– Je krijgt een waterdicht tonnetje mee voor je waardevolle spullen
– Er zijn zwemvesten beschikbaar in alle maten

Tarieven

2 uur: €18,50
4 uur: €27,-
dag: €37,-

Een routekaartje en waterdicht tonnetje zijn bij de prijs inbegrepen.

Hulp nodig? Chat met ons