Menu

Over DRIJF Dordrecht

Over DRIJF en onze DRIJFveren

Laten we even wat vertellen over DRIJF. Wij zijn Jacob en Dorien, de gezichten achter DRIJF. Een jong stel en echte “schapenkoppen”. Op het water voelen we ons thuis en zijn we blij. Met deze liefde voor water zijn we ons beDRIJF gestart.

In 2020 zijn we begonnen met het aanbieden van rondvaarten door Dordrecht. We hebben veel passie voor onze prachtige, historische binnenstad. De stad heeft zoveel moois te bieden. Hoe dichter bij Dordt, hoe mooier het wordt!
Een jaar later zijn we gestart met de verhuur van kano’s en SUP’s in de Biesbosch. Onze verhuurlocatie is gevestigd bij hostel Stayokay. Een fantastisch mooie plek aan het water waar we enorm trots op zijn. Met DRIJF willen we een hotspot creëren voor recreatie in de Drechtsteden, zowel voor particulieren als bedrijven, voor jong en oud.

Inmiddels hebben we een enthousiast team om ons heen en verzorgen we met veel plezier een compleet verzorgde dag op het water voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Bij DRIJF willen we jou als toerist en zeker ook als Dordtenaar de stad letterlijk vanaf de andere kant te laten zien.

We hopen je binnenkort te verwelkomen bij een van onze gezellige uitjes op het water!

Groetjes,
Jacob & Dorien

IMG 0179 resize1 1
Hulp nodig? Chat met ons