Menu

Over DRIJF Dordrecht

Over DRIJF en onze DRIJFveren

Laten we even wat vertellen over DRIJF Dordrecht. Wij zijn Jacob en Dorien, de gezichten achter DRIJF. Vrienden voor het leven en echte “schapenkoppen”. Op het water zijn we blij en genieten we van iedere seconde. Met deze liefde voor water én de passie om gasten een fijne dag te bezorgen, zijn we ons beDRIJF gestart.

In 2020 zijn we begonnen met het aanbieden van rondvaarten door Dordrecht. We hebben veel passie voor onze prachtige, historische binnenstad. De stad heeft zoveel moois te bieden. Hoe dichter bij Dordt, hoe mooier het wordt!

Een jaar later zijn we gestart met de verhuur van kano’s en SUP’s in de Biesbosch. Onze verhuurlocatie is gevestigd bij hostel Stayokay. Een fantastisch mooie plek aan het water waar we enorm trots op zijn.

Inmiddels hebben we een prachtig pandje in hartje centrum waar we teambuilding activiteiten verzorgen. De locatie is ook geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en borrels. De binnenlocatie maakt voor ons het plaatje compleet.

Met DRIJF willen we een hotspot creëren voor recreatie in de Drechtsteden, zowel voor particulieren als bedrijven, voor jong en oud. We hebben een enthousiast team om ons heen en verzorgen met veel plezier een compleet verzorgde dag voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Bij DRIJF willen we jou als toerist en zeker ook als Dordtenaar de stad letterlijk vanaf de andere kant laten zien.

We hopen je binnenkort te verwelkomen bij een van onze gezellige uitjes!

Groetjes,
Jacob & Dorien

team drijf