Menu

Kano huren Biesbosch

Tarieven

1-persoons kano
2 uur: €18,50
4 uur: €27,-
dag: €37,-

2-persoons kano
2 uur: €23,50
4 uur: €32,-
dag: €42,-

Een routekaartje en waterdicht tonnetje zijn bij de prijs inbegrepen.

Kano huren Biesbosch

Unieke beleving op het water: kano huren Biesbosch

Direct de beschikbaarheid van onze kano’s zien? Klik op onderstaande reserveer button.

Een van de leukste manieren om de Biesbosch te verkennen is per kano, want zelfs de allersmalste kreekjes en mooiste plekken zijn in de kano te bereiken. Kanoën is geschikt voor jong en oud en is ideaal als uitje met vrienden, familie of het hele gezin.

Onze verhuurlocatie bevindt zich op het terrein van hostel Stayokay en vanaf onze steiger vaar je direct de prachtige kreekjes van de Biesbosch in. Nationaal Park De Biesbosch is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland en vanaf het water dit gebied verkennen is nóg specialer. In de Biesbosch is sprake van eb en vloed en zowel met hoog als laag water is kanoën een unieke beleving. Tijdens het kanoën in de Biesbosch ervaar je rust en als je geluk hebt, spot je misschien wel een bever of ijsvogel. Vaar een van onze leuke routes of ga zelf op ontdekkingstocht.

We hebben een-persoons en twee-persoons kano’s. Allebei stabiel, maar de twee-persoons is het meest stabiel. We geven je een duidelijke instructie over het gebied en de techniek, want de kanotocht is natuurlijk het leukste als je goed vooruit komt, gemakkelijk kunt draaien en volop kunt genieten van de omgeving. Heb je na het kanoën nog zin in een drankje? Met je gezelschap kun je neerploffen op het terras van Stayokay, hoe gezellig is dat!

Ben je enthousiast geworden om te kanoën door de Biesbosch? Klik op de reserveer button en reserveer eenvoudig je kano vooraf, zodat je zeker bent van jouw plekje op het water. Bij het reserveren krijg je de optie om twee uur, vier uur of de hele dag het water op te gaan. Langs de oevers zijn verschillende aanlegsteigers om aan land te gaan voor bijvoorbeeld een wandeling of picknick in de Biesbosch.

Dit kun je verwachten

– Onder de 18 jaar is een ouder verplicht
– Direct gelegen aan de kleine kreekjes
– Uitleg over de juiste techniek
– Uitleg over het gebied en je krijgt een routekaartje mee
– Je krijgt een waterdicht tonnetje mee voor je waardevolle spullen
– Er zijn zwemvesten beschikbaar in alle maten

Tarieven

1-persoons kano
2 uur: €18,50
4 uur: €27,-
dag: €37,-

2-persoons kano
2 uur: €23,50
4 uur: €32,-
dag: €42,-

Een routekaartje en waterdicht tonnetje zijn bij de prijs inbegrepen.

Hulp nodig? Chat met ons