Kano en SUP verhuur Dordrecht

Ben je op zoek naar een actief uitje op het water? Huur een kano, kajak of SUP waarmee je de prachtige Biesbosch kunt ontdekken. DRIJF mee door kronkelende kreekjes, langs wilgenbossen en groene oevers. Ervaar de rust en natuur van Nationaal Park De Biesboch vanaf het water. Leg aan bij één van de eilandjes om te picknicken of relaxen. Vaar een van onze leuke routes of ga zelf op ontdekkingstocht!

COVID-19 maatregelen

Vanaf 1 april is het mogelijk om een kano of SUP te huren voor individuen of huishoudens. Wij ontsmetten alle materialen voor en na ieder gebruik. Je kunt enkel vooraf online reserveren. Op locatie reserveren is niet toegestaan. Indien je een gereserveerde kano of SUP af komt halen, vragen wij je gepaste afstand te houden tot andere personen en een mondkapje te dragen.

1 persoons
kajak

Stabiel en koersvast
Dubbele peddels

Vanaf

€17,50

2  persoons
kajak

Stabiel en koersvast
Dubbele peddels

Vanaf

€22,50

3 persoons
kano

Open kuip met bankjes
Enkele peddels

Vanaf

€25

SUP-
board

SUP (stand-up paddle) board. Uitdagend!

Vanaf

€17,50

1 persoons
kajak

Stabiel en koersvast
Dubbele peddels

Vanaf

€17,50

3 persoons
kano

Open kuip met bankjes
Enkele peddels

Vanaf

€25

2  persoons
kajak

Stabiel en koersvast
Dubbele peddels

Vanaf

€22,50

SUP-
board

SUP (stand-up paddle) board. Uitdagend!

Vanaf

€17,50

Kano en kajak verhuur

Een leuke manier om de Biesbosch te verkennen is per kajak of kano. In de kano kun je namelijk op de allermooiste plekjes van de Biesbosch komen. Gezellig kanoën door een prachtig natuurgebied met vrienden, familie of het gezin. Met de kano beleef je het ultieme dagje uit voor jong en oud!
Bij de verhuurbalie is altijd een instructeur aanwezig die je op weg helpt. Je krijgt een korte instructie over het gebied, een routekaartje en zwemvest zodat je veilig op pad kunt.

Waar stap ik op?
Onze verhuur locatie bevind zich op het terrein van het Stayokay hostel. Vanaf onze steiger vaar je direct de prachtige kreekjes van de Biesbosch in!

Wat is het verschil tussen een kano en kajak?
Een kano is wat stabieler dan een kajak en je gebruikt een enkele peddel. Bij de kajak wordt een dubbele peddel gebruikt.

Is kanoën voor iedereen?
Kanoën is heel toegankelijk. Na een duidelijke uitleg van onze instructeurs kun je zelfstandig op pad. Wel is het vereist dat je kunt zwemmen.

Is de kans groot dat ik omsla?
Onze kajaks en kano’s zijn heel stabiel, maar er is altijd een kleine kans dat je omslaat. Neem daarom altijd droge kleding en een handdoek mee als je komt kanoën of suppen.

Welke kajak / kano is het meest stabiel?
Als je op zoek bent naar de meest stabiele boot adviseren wij om een tweepersoons kajak te huren.

SUP verhuur

SUP staat voor Stand Up Paddling, beter bekend als suppen! Een populaire watersport waarbij je op een SUP-board staat en je voortbeweegt door het water met een speciale SUP-peddel. De SUP-boards zijn wat breder en dikker dan een surfplank, waardoor je stabiel staat. Je staat individueel op een board, dus bepaalt je eigen tempo en niveau. Suppen is naast een sportieve uitdaging, zeker ook een unieke beleving. Peddel één van onze routes of ontdek zelf de mooiste plekjes van de Biesbosch. Suppen in de Biesbosch is leuk voor iedereen; een gezellig dagje weg voor het hele gezin of een leuk teamuitje voor het bedrijf!