Menu

Groepsuitje Biesbosch

Te land, ter water en in de Biesbosch

Stokholm Gym & DRIJF

Een unieke combinatie van verschillende activiteiten. Stel je eigen programma samen en wij verzorgen voor jouw gezelschap een unieke dag! Activiteiten voor jong en oud. Leer elkaar kennen, werk samen en geniet met elkaar van de prachtige Biesbosch. 

Zeskamp

Tijdens de zeskamp in de Biesbosch ga je met je team de strijd aan in een reeks spannende en gevarieerde uitdagingen. Onze zeskamp biedt een dynamische mix van activiteiten die niet alleen je fysieke vaardigheden testen, maar ook samenwerking en teamgeest bevorderen. De zeskamp bestaat uit zes uitdagende onderdelen: estafette, Vloer is Lava, spike ball, touwtrekken, zaklopen en tractorband flip. Elk onderdeel is ontworpen om je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en behendigheid op de proef te stellen. Werk samen met je team om alle uitdagingen te overwinnen en geniet van een onvergetelijke dag vol actie en plezier.

Bootcamp

Tijdens een les bootcamp in de Biesbosch ga je in groepsverband in de buitenlucht een uitdagende training aan. De training is gebaseerd op de manier waarop Amerikaanse soldaten getraind worden in het leger. Bij ons staat plezier in bewegen voorop. Onze deskundige trainers zorgen voor een uitdagende work-out waarbij je in teamverband alle obstakels die op je pad komen overwint en iedere training werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen en krachtopbouw.

Kajakken

Nationaal Park De Biesbosch is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland en vanaf het water dit gebied verkennen is nóg specialer. In de Biesbosch is sprake van eb en vloed en zowel met hoog als laag water is kanoën een unieke beleving. Tijdens het kanoën in de Biesbosch ervaar je rust en als je geluk hebt, spot je misschien wel een bever of ijsvogel. We geven je een duidelijke instructie over het gebied en de techniek, want de kanotocht is natuurlijk het leukste als je goed vooruit komt, gemakkelijk kunt draaien en volop kunt genieten van de omgeving. Vaar een van onze leuke routes of ga zelf op ontdekkingstocht.

Suppen

De Biesbosch zit vol met verstopte pareltjes en sommige van deze pareltjes zijn alleen te bereiken in de kano of op de SUP. Stand Up Paddling, beter bekend als suppen, is een populaire watersport waarbij je op een SUP-board staat en je voortbeweegt door het water met een speciale SUP-peddel.
Suppen is razendpopulair en geschikt voor jong en oud. De SUP-boards zijn wat breder en dikker dan een surfplank, waardoor je stabiel staat. Maak rustgevend een SUP-tocht in je eentje of ga gezellig suppen met vrienden, familie of collega’s. Suppen in de Biesbosch is hoe dan ook een unieke beleving op het water.

stockholm x drijf logo

Tarieven

Kies een activiteit voor op het water,
en een activiteit voor op het land.

Bootcamp – €15 p.p.
Zeskamp – €15 p.p.
Kajak 2-persoons – €20 per kano

SUP – €15 p.p.

Catering mogelijk bij hostel Stayokay Dordrecht (lunch, BBQ)

* minimale groepsgrootte 20 personen