Menu

Arrangementen DRIJF Dordrecht

DRIJF naar binnen

rondvaart dordrecht

Rondvaart Dordrecht

Voor ieder gezelschap

DRIJF gezellig mee met vrienden, familie of collega's. Maak een rondvaart door de historische binnenstad en geniet aan boord van een drankje.

vergaderlocatie dordrecht

Vergaderlocatie Dordrecht

Out of the box vergaderen

Een gezellige locatie voor je vergadering of workshop. Geen saaie vergaderruimte, maar een sfeervolle ambiance. Maak je vergadering compleet met een van onze teambuilding activiteiten.

Teambuiling activiteiten

Kopie van Arrangement Kleine foto 5

Citygame Dordrecht

Word jij de grootste handelaar van Dordrecht?

Leer Dordrecht kennen op een unieke, speelse manier. Ga met je team op pad en ontdek leuke weetjes over de geschiedenis van de oudste stad van Holland.

escape koffer dordrecht

Escape koffer Dordrecht

Kraak de codes van de koffer en red de wereld...

Bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag? De Red Flu Escape Box is met elk gezelschap en overal te spelen. Strijd tegen elkaar en zorg dat je met jouw team als eerste de codes kraakt!

 Tip!

Alle arrangementen zijn te combineren.

Wil je er een complete middag van maken? Vaar bijvoorbeeld met de lunchboot van de binnenstad naar de Biesbosch om vervolgens de kleine kreekjes te verkennen met de kano of op de SUP. Of start met een vergadering in onze binnenlocatie en sluit je zakelijke bijeenkomst actief af met een interactieve citygame of rondvaart. Ben je met een grote groep? We kunnen ook wisselprogramma’s organiseren. Neem contact op en we bespreken je wensen!

Hulp nodig? Chat met ons